INNOvember 2024 – schrijf je NU in!

INNOvember 2024 biedt gedurende de hele maand november een gevarieerd programma aan met activiteiten gericht op innovatie. Georganiseerd voor en door medewerkers bij de rijksoverheid en publieke dienstverleners.

Beweeg mee! Bekijk het programma, ontdek wat jouw interesse heeft, maak je keuze op www.innovember.nl

innovember, je kunt je inschrijven

Op 4 november trappen we af met een openingslunch en op 29 november sluiten we af met een afsluitend een spetterend INNOvember Festival in het NBC te Nieuwengein. De moeite waard want we wisselen boeiende sprekers af met workshops, een ontmoetings- en inspiratieplein met volop mogelijkheden voor netwerken.

Door de maand heen hebben je collega’s meer dan 30 activiteiten -een mix van fysieke, hybride en online activiteiten - voor je georganiseerd. Steek iets op over Quantumtech of AI. Leer hoe je innovatie kan managen. Leer over het nut van fouten en van stoppen met dingen die niet werken. Ontdek best practices, speel een serious game of neem deel aan een theaterdialoog. 

Programma & aanmelden

Op de website www.innovember.nl staat het programma voor je klaar. Je kunt je in één keer direct aanmelden voor alle activiteiten die je niet wilt missen. En je kunt het totaal programma downloaden.

Kom ook als er géén 'ínnovatie’ in je werktitel staat

Van een innoverende overheid kan alleen sprake zijn als een veel bredere groep dan nu binnen de overheid betrokken is bij innovatie.

 INNOvember is er dus voor alle rijksambtenaren met interesse in innovatie. Niet alleen de innovatoren en innovatiemanagers, maar óók collega's die hen kunnen helpen om innovaties te laten landen. Denk aan financiële experts, juristen, inkopers, beleidsmedewerkers, managers en bestuurders. Innovatie raakt namelijk ook jouw werk! Ben jij bezig met nieuwe vormen van dienstverlening aan burgers, de toepassing van technologische innovaties of met nieuwe manieren om je werk uit te voeren? Dan kom je bij INNOvember zeker in aanraking met nieuwe innovatieve oplossingen & collega’s en keert vol nieuwe ideeën en tools weer naar huis.