Ferdinand Griesdoorn: Onderzoek naar Quantum Mechanica en Fysica

Ferdinand Griesdoorn is bezig met zijn promotieonderzoek aan de Radboud Universiteit dat zich richt zich op verantwoord innoveren binnen de quantum mechanica en quantum fysica, technologieën technologieën die een nieuw tijdperk inluiden 

afbeelding van Quantum mechanica en fysica

Ferdinand Griesdoorn is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en houdt ervan om te leren. Na het behalen van drie Masters is hij naast zijn werk bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken gestart met een promotietraject. Hij ervaart het promotietraject als zeer waardevol, omdat kennis je op plekken brengt waar je invloed kunt uitoefenen.
Zijn academische reis begon met een Master in informatiemanagement, gevolgd door business administration en finance & control. Deze studies hebben zijn interesse in gedragswetenschappen gewekt. 


Zijn promotieonderzoek aan de Radboud Universiteit richt zich op verantwoord innoveren binnen de quantum mechanica en quantum fysica, technologieën technologieën die een nieuw tijdperk inluiden 
Ferdinand benadrukt hoe belangrijk het is om technologie te gebruiken om maatschappelijke problemen op te lossen. Hij werkt samen met beleidsmedewerkers en pleit voor technologische diplomatie om de impact van technologie te bespreken. Hij maakt zich zorgen over sommige beleidsperspectieven die innovatie niet altijd richten op maatschappelijke uitdagingen.


Zijn onderzoek heeft hem aanzien gegeven en deuren geopend op internationaal niveau. Hierdoor kan hij bijdragen aan de stabiliteit van de samenleving en vooruitgang met quantum technologie. Ferdinand moedigt iedereen aan om wetenschappelijke kennis te combineren met een praktische loopbaan bij de overheid. 


Hij benadrukt het belang van programma's zoals het I-Doctoraatsprogramma van i-Partnerschap, dat universiteiten en overheidsorganisaties verbindt en unieke leermogelijkheden biedt.
 

Lees meer