29 november INNOvember Festival

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie NBC Congrescentrum Nieuwegein

Het INNOvember Festival ,dat wil je niet missen!

Een plenaire zaal met inspirerende keynote sprekers, afgewisseld met diverse workshops, een ontmoetingsplein, reflectieruimte, een innovatie expo met speeddates, een stiltezone, een cateringplein en met afsluitend de befaamde netwerkborrel, dé plek waar het maken van waardevolle connecties en plezier samenkomen.


▶ Hoor tijdens het plenaire programma inspirerende gastsprekers en experts die hun inzichten delen over de ontwikkelingen op het gebied van innovatie en de beweging naar een meer innoverende overheid. 

▶Breid je netwerk uit, door gebruik te maken van de diverse mogelijkheden tot netwerken, die jou in contact kunnen brengen met andere professionals uit verschillende sectoren. 

▶ En laat je inspireren door - en informeren over - goede voorbeelden van innovaties op het ontmoetingsplein.
 

Sprekers

3 sprekers zijn inmiddels bekend gemaakt:


Remko van der Drift, Faalkundige en directeur van het Instituut voor Faalkunde. 
Op 29 november verzorgt Remko van der Drift zijn 𝐌𝐚𝐬𝐭𝐞𝐫𝐜𝐥𝐚𝐬𝐬 𝐅𝐚𝐚𝐥𝐤𝐮𝐧𝐝𝐞. In deze interactieve sessie krijg je heldere theorieën, energieke faalfitness-oefeningen en concrete reflectiemomenten.


Prof.dr. Jeff Gaspersz, em. hoogleraar Innovatie bij de Nyenrode Business Universiteit geeft een keynote over 𝗵𝗲𝘁 𝘀𝘁𝗶𝗺𝘂𝗹𝗲𝗿𝗲𝗻 𝘃𝗮𝗻 𝗶𝗻𝗻𝗼𝘃𝗮𝘁𝗶𝗲 𝗲𝗻 𝗰𝗿𝗲𝗮𝘁𝗶𝘃𝗶𝘁𝗲𝗶𝘁 𝗯𝗶𝗻𝗻𝗲𝗻 𝗱𝗲 𝗿𝗶𝗷𝗸𝘀𝗼𝘃𝗲𝗿𝗵𝗲𝗶𝗱.


Karen van Oudenhoven - van der Zee, directeur van het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP) gaat in op de vraag hoe we overheidsorganisaties kunnen inrichten om complexe vraagstukken adequaat op te kunnen lossen en welke innovatieve werkwijze is nodig om te sturen richting een duurzame toekomst?
 

Aanmelden

De site met het gehele programma en het aanmelden gaat begin september live.


𝐵𝑒𝑛 𝑗𝑖𝑗 𝑟𝑖𝑗𝑘𝑠𝑚𝑒𝑑𝑒𝑤𝑒𝑟𝑘𝑒𝑟 𝑒𝑛 𝑤𝑖𝑙 𝑗𝑒 𝑎𝑙𝑠 𝑒𝑒𝑟𝑠𝑡𝑒 𝑑𝑒 𝑢𝑖𝑡𝑛𝑜𝑑𝑖𝑔𝑖𝑛𝑔 𝑜𝑛𝑡𝑣𝑎𝑛𝑔𝑒𝑛 𝑜𝑚 𝑗𝑒 𝑖𝑛 𝑡𝑒 𝑠𝑐ℎ𝑟𝑖𝑗𝑣𝑒𝑛 𝑣𝑜𝑜𝑟 ℎ𝑒𝑡 𝐼𝑁𝑁𝑂𝑣𝑒𝑚𝑏𝑒𝑟 S𝑙𝑜𝑡𝑒𝑣𝑒𝑛𝑡? 𝐿𝑎𝑎𝑡 𝑑𝑎𝑛 𝑗𝑒 g𝑒𝑔𝑒𝑣𝑒𝑛𝑠 hier 𝑎𝑐ℎ𝑡𝑒𝑟 
𝑒𝑛 𝑜𝑛𝑡𝑣𝑎𝑛𝑔 𝑏𝑒𝑔𝑖𝑛 𝑠𝑒𝑝𝑡𝑒𝑚𝑏𝑒𝑟 𝑎𝑙𝑠 𝑒𝑒𝑟𝑠𝑡𝑒 𝑑𝑒 𝑙𝑖𝑛𝑘 𝑛𝑎𝑎𝑟 𝑑𝑒 𝑝𝑎𝑔𝑖𝑛𝑎 𝑤𝑎𝑎𝑟 𝑗𝑒 𝑗𝑒 𝑘𝑢𝑛𝑡 𝑎𝑎𝑛𝑚𝑒𝑙𝑑𝑒𝑛.