23 oktober De kracht van een open aanpak - Rondleiding Dutch Design Week

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie SintLucas, Torenallee 75 in Eindhoven

Maatwerktour op Dutch Design Week (DDW) voor beleidsmakers van het ministerie van OCW, het beroepsonderwijs, de Onderwijsinspectie en anderen uit het netwerk van MBOin2030.

Hoe kun je je een leven lang blijven ontwikkelen op een arbeidsmarkt in beweging? Wie gaan al die vacatures vervullen? Kan het onderwijs aan volwassen studenten flexibeler? Hoe werk je als onderwijsinstelling goed samen met het bedrijfsleven?

Samen met een grote groep onderwijsvernieuwers heeft de denktank MBOin2030 in co-creatie gewerkt aan voorstellen voor een toekomstbestendig beroepsonderwijs. In de samenleving zijn nu talloze mooie oplossingen voor deze vraagstukken in de maak, die jou als beleidsmaker kunnen inspireren.

Deze manier van beleid maken sluit aan op de ontwerpende aanpak. Ontwerpers houden zich allang niet meer alleen bezig met het ontwerpen van producten. Ze denken mee over maatschappelijke vernieuwing en een context waarbinnen verandering mogelijk wordt. Deze innovatieve manier van werken en de mooie resultaten daarvan willen we je met trots laten zien. Kom naar de maatwerktour op Dutch Design Week en ontdek hoe je zelf beleid kunt maken in co-creatie met de samenleving.